TechSessie over Visual Studio 2008 en C# 3.0 op 29 november

Edit this page | 1 minute read

Op de TechEd in Barcelona heeft Microsoft de afgelopen week aangekondigd dat de RTM versie van Visual Studio 2008 nog voor het einde van de maand beschikbaar komt. Het zal je dan ook niet verbazen dat er veel te horen en te zien was over alle nieuwe mogelijkheden en handigheidjes die Microsoft's belangrijkste ontwikkelomgeving te bieden heeft.

Wil jij ook weten wat Nested Master Pages zijn of hoe je met LINQ-to-SQL je database object-georienteerd kunt benaderen? Of wil je graag zien welke productiviteitsverbetering de ASP.NET designer je biedt? Kom dan op 29 november naar de interactieve presentatie van Dennis. Hij zal je aan de hand van voorbeelden en demo's laten zien wat hij allemaal op de TechEd geleerd heeft.

Gewenste voorkennis
Kennis van C# 2.0 en Visual Studio 2005 is gewenst.

Over Dennis
Dennis is een software architect met 11 jaar ervaring waarvan de laatste 6 jaar vooral met de focus op .NET, architectuur en OO. De laatste twee jaar is Dennis (mede)verantwoordelijk geweest voor het ontwerpen, bouwen, en uitrollen van ontwikkelstraten gebaseerd op .NET 2.0 en 3.0 en de zo vaak genoemde DSL tools. Inmiddels maakt hij voornamelijk gebruik van de standaard software factories en applications blocks van Microsoft's Patterns & Practices groep. Dennis is sinds maart dit jaar tevens Expert Advisor voor Microsoft rondom de nieuwe Web Service Software Factory : Modeling Edition.

Aanvang
Om 18:00 uur staat de pizza klaar, om ca 18:45 start de sessie. De sessie duurt uiterlijk tot 21:00 uur.

Aanmelden & Lokatie & contactpersoon
Wil je deze sessie bijwonen laat het ons weten. Stuur je mail naar [email protected]. Je krijgt dan een bevestiging van ons.

Aviva .Net Engineers, Roy Oude Weernink
Haagse Schouwweg 8
2332 KG  Leiden
071-5351730

Voor meer informatie over ons en de routebeschrijving kijk op onze website www.avivasolutions.nl

Updated:

Leave a Comment